Hop til indhold

Konsulentbistand til visitation af børn og unge

Aarhus Konsulenterne tilbyder konsulentbistand til visitation af børn og unge til opholdssteder, botilbud og døgninstitutioner – herunder med fokus på anbringende kommuner:

Kvalificeret “opstramning” af tekst til beskrivelse og markedsføring af socialpædagogiske opholdssteders helt særlige social- og specialpædagogiske kvaliteter, kompetencer og særkende, herunder fx i forbindelse med egen hjemmeside.

Søgemaskineoptimering(SEO) til side 1. placeringer i søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing på fagligt relevante søgeord, herunder fx til formidling af private opholdssteders socialfaglige målsætning, strategier og metoder i indsatsen for anbragte børn og unge – Så det bliver synligt
for kommunale sagsbehandlere og anbringelseskonsulenter.

Markedsføring af socialpædagogiske opholdssteder på Tilbudsportalen, LOS` hjemmeside m.v.

Markedsføring af botilbud og døgninstitutioner gennem kvalificeret anvendelse af nyhedsbreve, mails, pressemeddelelser, brochurer, flyers m.v.

Socialfaglige blog` som værktøj til understregning af faglighed på botilbud og døgninstitutioner, herunder fx formidling af viden og indsigt i nyeste forskning inden for det sociale område.

For yderligere oplysninger om kvalificeret konsulentbistand til visitation af børn og unge til formidlet døgnophold på opholdssteder, botilbud og døgninstitutioner, kontakt venligst Aarhus Konsulenternes faglige leder, Jess Bødiker, på telefon 29 35 03 08 og mail jessboediker(@)live.dk

Tilbudsportalen - Århus Konsulenternes Tilbudsportal

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s